Toner

Vaak krijgen wij de vraag wat een toner nou precies is en waarom wij het altijd na een balayage of highlights etc. aanraden. Wanneer het haar ontkleurd wordt blijft er oranje/geel of lichtgele gloed achter. Om deze in de gewenste teint en zachter van kleur te krijgen is een toner nodig. Een toner is zuur van ph waarde wat betekend dat hij niet diep in het haar zal dringen en dus met de tijd vervaagd. Wanneer er goed geformuleerd wordt zal deze niet vervagen tot dat gele kleurtje maar een mooie teint behouden. Het is wel van belang om goede producten te gebruiken. Dit betekend producten die echt alleen bij de kapper te koop zijn. Deze zijn kwalitatief veel beter en houden je haar en kleur dus langer mooi.

Nog geen reacties! U bent de eerste die commentaar geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *