Kapper producten

Waarom zijn kappersproducten echt beter? Hiermee bedoelen wij dus ook echt alleen de producten die bij een kapsalon te koop zijn. kappersproducten zijn vaak parabeen en sulfaat vrij of hebben hiervan heel weinig in het product. Dat het product weinig tot geen sulfaten bevat is erg belangrijk.  Sulfaat is de zeep die in het product zit en wat zorgt dat het haar gaat schuimen. Dit is dus ook een reden waarom een kappersproduct weinig tot niet schuimt. Zeep droogt je huid uit en dus ook je haar waardoor je haar gevoeliger wordt voor beschadiging en kleur sneller los zal laten. Probeer het eens, wij garanderen dat je haar kwaliteit 100% zal verbeteren.

Nog geen reacties! U bent de eerste die commentaar geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *