Hitte tools

Een föhn, stijltang, krultang of krulborstel gebruiken we allemaal wel eens. Ze geven allemaal hitte af wat natuurlijk schadelijk is voor je haar.  Het droogt uit en gaat splijten, maar zonder kunnen we ook niet. Het is dus belangrijk om altijd een hittebescherming te gebruiken. Deze doe je in je haar wanneer het haar handdoek droog is en dus voor dat je je haar gaat drogen. Het is bewezen dat wanneer je met hitte hoger dan 180 graden aan je haar gaat je haar blijvend zal beschadigen. Je moet dit zien als littekens op je haar. De enige manier om je haar dan te herstellen is om de beschadiging weg te knippen. Wees dus lief voor je haar en gebruik hittebescherming en zet je tool nooit hoger dan 180 graden.

Nog geen reacties! U bent de eerste die commentaar geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *