Elastieken

Vaak willen we wat anders met ons haar en wisselen we dit af door bijvoorbeeld een staart, knot of vlecht te dragen. Soms heb je een baan waar het makkelijk bij is om je haar vast te dragen. Wissel jij dit af of zet je het elastiek altijd vast op dezelfde plek? Gebruik jij scrunchies of elastieken zonder ijzer, of juist altijd een elastiek met ijzer? Gekke vragen misschien maar wel van belang. Wanneer jij je elastiek altijd op dezelfde plek vastzet betekent dit dat op deze plek je haar altijd minder zuurstof krijgt. Minder zuurstof betekent dat je haar op deze plek zal afbreken, wanneer er ook nog een ijzertje aan het elastiek zit zorgt deze ook voor afbraak van je haar.  Een ijzertje is namelijk erg scherp voor je haar en snijd deze dus af. Merk jij dat je allemaal afgebroken stukjes in je haar hebt? denk dan eens aan welke elastieken je gebruikt en waar je deze plaatst. Kies eens voor een scrunchie, deze zijn in verschillende stofjes te krijgen en ook nog eens fashionable!

Nog geen reacties! U bent de eerste die commentaar geeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *